Elérhetőségek

Kiszsidány Község Önkormányzata (Roggendorf)

9733 Kiszsidány ,
Fő utca 2.
Telefon:
+36305576826
E-mail:
info@kiszsidany.hu

Történelmi és közös a siker. Köszönjük!

2018. április 13., 09:22
Képviselői mandátumot szerzett a országos német önkormányzat listája, Ritter Imre a következő négy évben független képviselőként dolgozik a magyarországi németekért az Országgyűlésben.

A mandátumhoz 22.342 szavazatra volt szükség, ezt a küszöböt a német lista 25.660 vokssal magabiztosan átlépte. A német nemzetiségi névjegyzékbe regisztráltak rendkívül magas arányban, csaknem 78%-ban járultak az urnákhoz.


A nemzetiségi listát állító Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és a listavezető, Ritter Imre ezúton mondanak köszönetet mindazoknak, akik munkájukkal és szavazatukkal a német nemzetiségi listát támogatták. ​
forrás:Zentrum.hu


A magyarországi németek és a saját nevemben is hálásan köszönöm hogy április 8-án, az országgyűlési választásokon a német listára le is adtátok a szavazataitokat! Kérem, köszönetemet továbbítsátok a többi német nemzetiségi választóknak is!

Közösen elértük amiért dolgoztunk: a teljes jogú német parlamenti képviseletet!
Történelmi lehetőség van a kezünkben. A magyarországi németek személyemben először küldhetnek a magyar Országgyűlésbe pártoktól független, szavazati joggal rendelkező, teljes jogú német képviselőt.
 

Parlamenti munkám során – ahogy ezt eddig is tettem – pártokon felül állva, függetlenül, DE MOST MÁR SZAVAZATI JOGGAL rendelkező német nemzetiségi képviselőként a nemzetiségek közötti egységet erősítve még többet fogok tudni tenni a magyarországi németségért, gyermekeinkért, unokáinkért.
Munkátokat, támogató szavazataitokat még egyszer tisztelettel köszönöm!
 

Wir stehen für Werte – wir sind dabei!

MfG.:
Emmerich RITTER Imre
Parlament │ Országgyűlés
Parlamentsabgeordneter der Ungarndeutschen │ Német Nemzetiségi Képviselő
« Vissza az előző oldalra!


Kiszsidány Község Önkormányzata (Roggendorf) - Magyar